JIJ! Bent onzeker over jezelf in een aantal situaties

JIJ! Wordt snel boos

JIJ! Komt snel in conflict met jezelf en met anderen

JIJ! Ligt weleens overhoop met jezelf

Zit je jezelf soms in de weg? Heb je regelmatig conflicten met anderen, baal je daarvan maar overkomt het je? Weet je niet hoe je met je gevoelens om moet gaan? Wil je dit graag anders? Dan zijn wij er omdat JIJ! ertoe doet.

Doel van de training: 

In de training wordt geleerd emoties en gedrag beter onder controle te krijgen en daardoor minder last te hebben van b.v. woedebuien, stemmingswisselingen en grillig en onvoorspelbaar gedrag. 

Voor wie?  

De training is bedoeld voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar, die moeite hebben hun gedrag en emoties in de hand te houden en die daardoor problemen krijgen met zichzelf en/of anderen. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in het snel ruzie krijgen, in problemen op school, of in zelfbeschadigend gedrag. 

Om van de training te kunnen profiteren is het belangrijk dat je zelf last hebt van je problemen en dat je gemotiveerd bent om er iets aan te veranderen. Ben JIJ! bereid om te kijken naar je eigen gedrag en in staat de oorzaak en het gevolg van je gedrag in relatie met de omgeving te onderkennen, dan zijn wij er omdat JIJ! ertoe doet.

Waar nodig betrekken we je ouders bij de training, zij kennen je goed en zijn een onderdeel van je leven. Zij kunnen je helpen de aangeleerde vaardigheden toe te passen.